Functionaliteiten

VigorACS 2

Wilt u net als de Internet Service Providers, de DrayTek producten die bij uw klanten staan, beheren? Dat is mogelijk met VigorACS 2. Dit management systeem zorgt ervoor dat de DrayTek producten snel een eenvoudig centraal beheerd kunnen worden.

 

VPN drag and drop

De VPN drag and drop functionaliteit maakt het heel eenvoudig om een VPN verbinding op te zetten. U kiest voor PPTP, L2TP, SSL of IPSec. Daarna sleept u in de webuser interface van VigorACS 2 de ene router naar de andere router en de VPN verbinding wordt tot stand gebracht. Dit alles is binnen 20 seconden gerealiseerd.

 

 

Tijdbesparing

Veelal worden nu door automatiseerders gewerkt met Excel lijsten waarin de WAN/LAN IP adressen en wachtwoorden van klanten worden geplaatst. Met VigorACS 2 heeft u ten allen tijde een real-time overzicht van alle modem/routers, worden dynamische IP adressen automatisch aangepast en is het mogelijk om meerdere personen binnen uw organisatie toegang te verschaffen op bepaalde niveaus. U hoeft dus niet te zoeken naar de juiste IP adressen, wachtwoorden en dergelijke. Alle configuraties worden centraal geregeld, waardoor het u en uw organisatie veel tijd en daarmee kosten bespaart.

 

Google Maps

De Google Maps integratie zorgt ervoor dat u snel een overzicht krijgt van de locaties van de modem/routers. Elke locatie waar een router staat, wordt getoond in Google Maps. Is de router online, dan wordt dit aangegeven met een groen icoon. Is de router offline, dan wordt dit weergegeven met een rood icoon. Op deze manier is het eenvoudig te zien of de problemen bij één klant zijn of dat het gaat om een algemene storing in dat gebied.

 

Alarmmeldingen

De automatiseerder krijgt automatisch een alarmmelding als er een probleem is bij de klant. Op deze manier kan de automatiseerder pro-actief handelen en het probleem verhelpen, voordat de klant het eventueel zelf in de gaten heeft. Tevens kunnen per klant/router notities worden gemaakt, zodat op- of aanmerkingen genoteerd kunnen worden en iedereen die verantwoordelijk is voor het beheer hiermee bekend is.

 

Firmware en configuratiebestanden inladen

Met VigorACS 2 is het mogelijk om hele series te voorzien van nieuwe firmware. Er kunnen duizenden producten (per serie) tegelijk worden voorzien van deze bestanden. Met de scheduler is de dag en het tijdstip waarop de firmware in de modem/routers moet worden ingeladen, aan te geven. Tevens is het mogelijk backups te maken van gemaakte configuraties en deze weer in te laden.

 

 

Rapportages

Er kunnen talloze parameters worden uitgelezen met het TR-069 protocol en zo kunnen allerlei rapporten worden uitgedraaid met de gewenste informatie. Deze rapportages kunnen weer gebruikt worden om het één en ander te evalueren met bijvoorbeeld de klant.

Klik hier voor meer informatie over VigorACS 2.