Functionaliteiten

Om goed inzicht te krijgen in de praktische toepassing van de mogelijkheden van DrayTek producten, worden enkele functionaliteiten nader toegelicht. Hierdoor kan een beter beeld gevormd worden over de oplossingen en mogelijkheden die DrayTek kan bieden.

Wireless

Het uitgebreide DrayTek assortiment beschikt over een groot aantal producten met wireless functionaliteit, die voor de meest uiteenlopende toepassingen kunnen worden ingezet.

Lees meer

Load balancing

De netwerkprestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de internet-verbinding kunnen verbeterd worden, door gebruik te maken van twee of meerdere WAN poorten op een router.

Lees meer

VPN

Met de VPN mogelijkheden in de DrayTek modem/routers is het mogelijk d.m.v. een beveiligde verbinding via het internet te communiceren met een lokaal netwerk.

Lees meer

4G LTE & 3,5G

DrayTek ondersteunt in enkele routers 4G LTE en 3,5G USB modems. Via de USB poort kan een USB modem worden aangesloten en kan gebruik worden gemaakt van het internet.

Lees meer

CSM

Middels de CSM (Content Security Management) functionaliteit heeft DrayTek 3 verschillende mechanismen ingebouwd om misbruik van internettoegang tegen te gaan.

Lees meer

Management/beheer

Voor het snel en eenvoudig beheren van DrayTek routers en access points is een Centraal Management systeem beschikbaar; VigorACS 2.

Lees meer

Security

Voor optimale beveiliging van het netwerk beschikken alle DrayTek routers over een ingebouwde firewall.

Lees meer

VoIP

DrayTek heeft een compleet assortiment VoIP modellen. Met deze modem/routers kan een alles in één oplossing voor internettoegang en VoIP geboden worden.

Lees meer