Assisted WiFi roaming

Los het ‘sticky client’ probleem op en verbeter de WiFi roaming ervaring.

Transmissie effectief maken

Koppel de WiFi clients los, die buiten het effectieve transmissiebereik vallen, dat is gedefinieerd door de aangepaste basic rate en/of RSSI-drempel, en dwing ze om een ​​ander access point te gebruiken met een sterker signaal.

Besparen van resources

Proactief de clients verwijderen met een lage basic rate of RSSI kan voorkomen dat de access points proberen een ineffectieve transmissie uit te voeren, maar de zendtijd besparen, wat resulteert in een betere WiFi-ervaring voor iedereen.

Geen controller nodig

Assisted roaming is een functionaliteit die is ingebouwd in alle 802.11ac access points. Ze werken zonder een draadloze controller en bieden een ideale oplossing voor eenvoudige netwerkimplementatie.

Sterker signaal gegarandeerd

Door de optie “Minimum RSSI met aangrenzende AP” te gebruiken, zal de AP / router op hetzelfde lokale subnet cliëntinformatie met elkaar uitwisselen, waardoor de keuze wordt geboden om de cliënt alleen te ontkoppelen wanneer een ander AP een sterker signaal detecteert. Dus om de klant te houden wanneer er geen andere AP in de buurt is.