VigorAP 1062C 4x4 AX6000 Dual Band WiFi 6 Ceiling AP

DrayTek VigorAP

  • Het bereik van het wifi signaal vergroten
  • Overal snel en vooral stabiel internet
  • Assisted Wi-Fi roaming
  • Eenvoudige installatie
Verkooppunten

Wat is een access point?

Een access point (AP) is een apparaat dat je wifi-netwerk uitbreidt en zorgt voor een sterkere en vooral stabielere draadloze verbinding in huis of op kantoor. In tegenstelling tot een router, die het internet naar je netwerk brengt en het wifi-signaal aanmaakt, breidt een access point dit bestaande wifi-signaal verder uit. Het access point werkt samen met je router om het bereik van je netwerk te vergroten, waardoor je overal kunt genieten van een betrouwbare WiFi-verbinding.

Wil je het bereik van je WiFi-netwerk vergroten of een krachtiger draadloos netwerk opzetten? De DrayTek VigorAP is de perfecte oplossing voor maximale netwerkprestaties en naadloze verbindingen.

Verkooppunten Nederland Verkooppunten België

Modellen

Vergelijk access points

Vergelijk van alle DrayTek Vigor access points

Lees meer

De voordelen van een DrayTek access point

DrayTek VigorAP 962C en 1062C

Dual-band Wi-Fi

Ondersteunt gelijktijdige dual-band 2.4GHz en 5GHz wifi, waardoor het access point in staat is om beide frequentiebanden tegelijkertijd te gebruiken. Dit biedt voordelen voor uw netwerkprestaties, zoals een verbeterde snelheid en flexibiliteit.

Dual band access point - 2.4 en 5GHz wifi
VigorAP 1060C MU-MIMO

MU-MIMO

Ondersteunt de Multiple User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) technologie, die zorgt voor betere prestaties bij meerdere gelijktijdige verbindingen. Deze technologie maakt het mogelijk dat meerdere clients tegelijkertijd gebruik kunnen maken van het access point, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of efficiëntie. MU-MU-MIMO is uitermate geschikt voor publieke en/of kantoor omgevingen, waar veel apparaten tegelijkertijd verbinding maken met het netwerk. Hierdoor behoudt u een snellere en stabielere internetverbinding, zelfs in omgevingen met hoge netwerkbelasting.

 

Uitgebreide security features

Bieden geavanceerde beveiligingsfuncties zoals WPA3, en draadloze intrusion detection/prevention systemen (WIDS/WIPS) voor een veilige netwerkomgeving.

Central AP management -1

Central management

Acces points kunnen centraal beheerd worden via DrayTek’s central management systeem VigorACS wat beheer op afstand en schaalbaarheid vergemakkelijkt.

Lees meer

Meer info?

Wilt u meer informatie over de DrayTek VigorAP access points? Ontdek de specificaties van de twee modellen hiernaast of bezoek onze overzichtspagina voor een uitgebreid overzicht van alle access points.

Klaar om een keuze te maken? Bekijk dan onze verkooppunten om uw aankoop eenvoudig te doen.

Verkooppunten

Access point Wifi 6

Wifi 6 (802.11ax) brengt verschillende verbeteringen met zich mee en is niet alleen stabieler en sneller, maar kan ook meer gelijktijdige gebruikers van wifi voorzien. Hierdoor is er minder kans op storing wanneer een groot aantal draadloze apparaten verbonden is met het netwerk.

Assisted WiFi roaming

In de Vigor 962C en Vigor 1062C is Assisted Wi-FI roaming geïmplementeerd, waarmee het mogelijk is een draadloos roaming netwerk te creëren. Bedraad aangesloten access points vormen tezamen een groot netwerk. Wanneer een gebruiker zich door een pand beweegt worden de wireless clients van deze gebruiker, indien nodig, automatisch verbonden met een sterker access point. De gebruiker merkt hier vrijwel niets van en heeft altijd een goede wifi verbinding. De access points beslissen zelf wanneer een client naar een sterker access point in de buurt wordt overgedragen.

Verkooppunten

Maak een keuze om een overzicht van de verkooppunten te krijgen.